2023 vasaros sezonas jau uždarytas! Sekite naujienas ir sekmadieniais susitinkame Lukiškių kalėjime 2.0.

>>>

VIETA: Vilniaus Mokytojų namų kiemelis (Vasaros terasa). Adresas: Vilniaus g. 39, Vilnius

LAIKAS: Blusturgis vyksta kiekvieną sekmadienį 11.00-15.00 val.

BILIETAI: Dalyvių registracija ir bilietų pirkimas vyksta čia

>>>

ATVYKIMAS IR ĮSIKŪRIMAS

Blusturgis vyksta 11.00-15.00val. Prekeivių registracija vyksta 10.30-11.00 val.  Atvykę per anksti turės luktelėti prie įėjimo, o pavėlavę – praras rezervuotą vietą. Todėl svarbu atvykti laiku, o jei vėluosite – tiesiog praneškite elektroniniu paštu (iki šeštadienio) ar paskambinkite (renginio dieną) ir įspėkite.

Nuo 10.30 val. po vieną įleidžiami užsiregistravę ir Blusturgio dalyvio bilietą įsigiję prekeiviai. Kiekvienas atėjęs gali pasirinkti jam patinkančią laisvą prekybos vietą, vietos iš anskto nėra rezervuojamos. Užimti prekybos vietą galima tik už ją sumokėjus ir organizatoriams nuskenavus bilietą prie įėjimo.

Jei yra laisvų vietų, nuo 11.00 val. gali įsikurti visi norintys (ir neužsiregistravę), prieš tai gavę tam leidimą iš organizatorių ir susimokėję už inventoriaus nuomą.

Atvykti galima viešuoju transportu (artimiausios stotelės: Reformatų st., Centro poliklinika), automobiliu (Blusturgis vyksta Mėlynojoje parkavimo zonoje, tad rekomenduojame išsikrauti daiktus prie įėjimo ir automobilį nemokamai palikti Raudonojoje zonoje kirtus Pylimo g.)

>>>

Daugiau informacijos rasite čia